Смотреть селестина (1996) в Full HD качестве ОНЛАЙН

Дата: 07.03.2018

селестина (1996)

За Лиза не съществува нищо друго, освен работата й като брокер. Но това ще се промени, когато един безнадеждно романтичен цветар на име Луис я забелязва да плаче на прозореца на апартамента й. За да направи Лиза щастлива, той й изпраща букет цветя с идеята тя да повярва, че има таен обожател. Но когато си признава, че изпращачът всъщност е той, двамата започват да се срещат. Лиза обаче е преживяла травмиращи събития в детството си и това й пречи да приеме новия мъж в живота си.

Това е една забавна, но и същевременно трагична история, историята на Чалия Радж Капур. Чалия е невинен и чистокръвен беден млад мъж, който пристига в големия град и се сблъсква с жестоката и сурова страна на живота. Там той се влюбва в млада жена на име Шанти Хутан Бехл , която е разделена от съпруга си Кеуал и осиновения си син Ануар.

Чалия прави всичко по силите си, за да открие Кеуал и да събере семейството отново заедно. Юпер е перфектната Бовари" През 19 в. За да избяга от отегчението и скуката, тя се впуска в любовна афера с приветливия, но лекомислен Родолф Болангер и младия студент по право, Леон Дюпри, но затъва в пагубни дългове. Пищна продукция, великолепно пресъздаваща литературната класика на Гюстав Флобер.

След преждевременната смърт на баща й и втората й майка, Соня Садана е изпратена в дома на чичо си и леля си. Тя расте в дома на богатото и уважавано семейство заедно с дъщеря им, Шийла Азра.

Всички смятат Соня за грозноватата и тя често става обект на подигравки и забележки. Въпреки нерадостния си живот, Соня не губи надежда и вяра, че един ден ще срещне младеж, в когото ще се влюби и с когото ще бъде щастлива. Бабата на Соня я научава как трябва да се държи, облича и на първия си бал в Соня се влюбва годеникът на Шийла, Дев.

Започнала, като че ли на шега, любовта помежду им прераства в дълбоко и силно чувство. Дълбока и трогателна история за едно 16-годишно момче, което се научава как да се справя с необикновените трудности, които съпровождат живота на младежите в Сараево през 60-те години.

Тийнейджърът Дино Славко Щимац израства в сянката на своя добър, но болен баща и неусетно е привлечен от света на дребната престъпност. И тогава в живота му се появява Доли Бел, млада кабаретна актриса, която изцяло преобръща света на момчето. В тихо спокойно селище дъщерята на собственика на малък ресторант, Мона, става причина за свирепа буря от страсти, романтика и вълнения.

Мона израства в компанията на Раджа, младеж с весел и общителен характер. Раджа открай време е влюбен в Мона, но никога не споделя чувствата си, ното своите мечти, свързани с нея.

Недалеч от селото е домът на надменната милионерка Камладеви, чиито единствен наследник, внукът и Рави, идва да живее при нея. Той се сприятелява с рибарите и най-вече с Раджа, въпреки волята на Камладеви. Това, което Раджа все още не знае е, че Рави, неговият приятел, мечтае за същата тази Мона, неговата Мона,... Един от най-забележителните филми на индийското кино разказва историята на Раджу Гайд Дев Ананд , който окуражава обезсърдечната Рози Уахийда Рехман , талантлива танцьорка, да прекрати пагубния си брак и да се отдаде на страстта си - танците.

Чувствата между Рози и Раджу разцъфтяват, но в момент на слабост Раджу подправя подписа й и подава в затвора. Когато излиза на свобода, той не се връща в родния си град, а решава да търси късмета си другаде. Раджу стига до отдалечен храм и носейки единствено овехтелите си дрехи и жълтия си шал, се оказва издигнат до позицията на свят човек. За Раджу тази роля много скоро се...

Камо Нагрис е единствената наследница на заможния Сет Гирдхарилал и е затворена у дома от баща си, след като той разбира за намерението й да се омъжи за пилота Суман Пран. Всички, освен Камо виждат, че Суман преследва единствено наследството й. Момичето успява да избяга от дома си и тръгва към град Бангалор, където се надява да срещне своя любим.

Междувременно, баща й обявява голяма награда за онзи, който му даде информация за дъщеря му. По пътя Камо среща Сагар Радж Капур , журналист, също пътуващ към Бангалор и двамата неусетно се влюбват един в друг. Но дали любовта им ще устои на всички изпитания, които им е... Описание Филмът е една трагична история за любовта между двама млади в средновековна Испания.

Старата вещица Селестина притежава вълшебни сили за магии и заклинания, способна да разпали любов и в най-студеното сърце. Младият благородник Калисто е безумно влюбен в прелестната Малибеа, дъщеря на богат търговец.

Опитвайки се да предизвика същите чувства и у нея, той прибягва до помощта на Селестина. Известно време влюбените са щастливи. Но кутията на Пандора за човешката душа, страсти и желания е отворена с черната магия на старата вещица. За помощта на черните сили и момилетното си щастие, влюбените ще заплатят висока цена. Взривоопасната смес на човешките страсти: