Смотреть сачин (2017) в Full HD качестве ОНЛАЙН

Дата: 28.12.2017

сачин (2017)

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Савита забравя Сачин на пазара, Арчана го взема, а Савита я удря. Манав се отрича от Савита Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16: Вайшали се съгласява да разговаря с Дармеш.

Желае да разкрие на близките си, че той има и друга съпруга. Дармеш моли Манав все още да не съобщава на Сатиш за връзката му с Мадури. Вайшали е подразнена, че на уговорената среща Дармеш е довел Мадури. Дармеш опитва да обясни, че първата му съпруга също е засегната и трябва да присъства по време на разговора. Неочаквано Сатиш се появява на уговорената среща.

За да тушира напрежението, Арчана лъже, че Мадури е далечна роднина на Дармеш. Савита заплашва Дармеш, че ще го разобличи.

Дармеш дори не подозира, че Савита знае за Мадури. Упреква Манав, че нарочно е поканил Сатиш на срещата. Заявява, че ако Манав информира Сатиш, че Мадури е негова съпруга, е готов да разкрие истината на Сулочана с ясното съзнание, че това ще влоши здравето й. След като научава, че Мадури не иска да се раздели с Дармеш, Вайшали решава да поиска развод.

Арчана опитва да я вразуми. Бизнесът на Манав се разраства и той открива собствен дюкян. Савита е поласкана, че Манав й представя възможността да среже лентата по случай откриването. Сагиш и Варша разбират, че Дармеш и Вайшали са все още скарани. Желаят да ги сдобрят. Варша настоява Арчана да й разкаже за проблема, който Дармеш и Вайшали имат. Уверява я, че единствено Вайшали има правото да й сподели за трудностите, през които преминава. Манджуша докладва на Расика, че Вайшали системно отбягва Дармеш.

Расика научава, че Вайшали живее в дома на Манав и Арчана и разпространява слуха, че Манав и Вайшали имат връзка. Изненадана от думите на Расика, Вандита посещава дома на своя брат. Моли Арчана да й даде логично обяснение защо Вайшали е отседнала при тях.

Арчу разказва на Вандита истината за Дармеш и Мадури. Дармеш е разстроен, когато вижда Вайшали и майка си заедно. Притеснен е, че Вайшали е разкрила за брака му с Мадури.

Сатиш настоява Варша да започне отново работа. Надява се по този начин да тушира постоянните напомняния от страна на Бавана, че иска да стане баба. Арчана желае Манав да се върне в дома на своите родители, докато клюките, че Манав и Вайшали имат връзка, отшумят. Стар приятел на Аджит го приканва да играят хазарт.

Аджит обаче успява да устои на изкушението. Мена е разтревожена, че слуховете, че Вайшали и Манав имат връзка, може да се окажат верни.

Решава да наблюдава с повишено внимание отношенията между тях. Савита е щастлива, че Манав ще се завърне у дома. Подготвя му специална вечеря. Разстроена е, когато синът й не се прибира. Порицава Арчана, че се опитва да държи Манав далеч от семейството.

Манав обаче защитава съпругата си. Припомня на Савита, че тя самата го е прогонила от дома, тъй като не желае да се раздели с Арчу. Сулочана кани Манав и Арчана да й гостуват за един от местните религиозни празници.

Предлага на Мадури също да се присъедини към тържеството. Вайшали и Дармеш са учудени, когато научават, че Сулочана е поканила Мадури да присъства на семейната молитва. Дармеш е притеснен, че когато майка му пристигне в дома на семейство Каранджакар, ще разкрие пред всички, че всъщност Мадури не е тяхна роднина. Преди Мена да се появи обаче, Мадури успява да напусне имението на Манохар и Сулочана.

По настояване на Мена след празника Вайшали се съгласява да се върне в дома на свекърите си. Манав признава на Арчу, че ще се съгласи да се завърне в къщата на родителите си едва когато Савита е готова да я приеме като своя снаха. Арчана и Манав са изненадани, когато узнават, че Варша е започнала работа в местна банка. Савита забравя Сачин на пазара. Продавач вижда Арчана и я моли да вземе детето със себе си. Савита разбира, че внукът й е при Арчана и я упреква, че е отвела момчето.

Манав защитава своята съпруга. Отрича се от Савита. Не желае повече да я нарича своя майка. Савита се терзае заради грубите думи, изречени от Манав. Иска да му покаже, че в действителност много го обича и цени. Съседи на Манав и Арчу открито нападат Вайшали. Обвиняват я, че се опитва да отмъкне съпруга на сестра си. Подразнен от чутото, Манав настоява Вайшали да се върне временно при родителите си. Арчана обаче го убеждава, че не трябва да правят компромиси с личния си избор заради чуждото мнение.

Жителите на квартала обединяват сили, за да дадат урок по морал на Манав и Вайшали. Аджит защитава Манав от нападките, но никой не иска да повярва, че Манав е достоен и добър човек.