Смотреть магнолия (2000) в Full HD качестве ОНЛАЙН

Дата: 16.01.2018

магнолия (2000)

За децата- специално детско меню Тематични вечери: Възможност за лек обяд на плажа в ресторант Green Forest. Менюто ще включва студени и топли снаксове, пица, салати, свежи плодове, сладолед, кафе, безалкохолни напитки и наливна бира. Плаж и басейн Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко - наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира непосредствено до мостика, до Бийч бар Номад, където се предлагат безплатно един чадър и два шезлонга на стая.

Работното време на водно спасителната служба е от 08: Моля, спазвайте указанията на водно спасителната служба и флаговата сигнализация. Басейн - Работното време на басейна е от 08: Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате.

Гостите ползват безплатно един чадър и два шезлонга в зоната около басейна. Настаняване и душ, телефон, телевизори с кабелна телевизия и възможност за интернет достъп в стаите, разположени около рецепция.

Всички стаи имат балкон. Стаи "Стандарт" около 12 кв. Стаи "Двойни" около 15 кв. Останалите разполагат с едно легло тип спалня и едно единично легло, както и с разтегателен диван или фотьойл.

Настаняването е за максимум двама възрастни с две деца или трима възрастни с едно дете. Настаняването е за максимум двама възрастни с едно дете. С нова 4-звездна хотелска част ще зарадваме гостите на PrimaSol Ралица Супериор. Реновирането на стаите в хотел Лора ще предложи високо ниво на комфорт в една от най-спокойните зони на комплекса.

Вилите предлагат перфектни условия за спокойна семейна ваканция, благодарение на локацията си в естествен парк, само на минути разстояние от всички удобства в хотел Ралица и Аквапарк Аквамания.

Създаваме нови изживявания Продължаваме развитието на Аквапарк Аквамания, който се нареди сред 20-те най-добри водни паркове в Европа в последното класиране на TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции. За сезон 2018 всички гости на хотела имат включен вход в аквапарка като част от програмата All inclusive Plus. Новият продукт в Ком включва също подобрения в хотелските стаи и ресторанта.

Поставяме спорта на първо място Тенис център Албена ще продължи успешния си международен календар от събития, сред които Royal Cup през юни, в който взеха участие състезатели от над 15 държави. В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце. Защитаваме биоразнообразието в резерват Балтата и съхраняваме чистотата на плажа и морската вода.

Произвеждаме голяма част от пресните плодове, зеленчуци, сок и вино в нашите градини. Изградихме уникалната инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия. Ограничаваме вредните емисии във въздуха чрез лимитиране на трафика на автомобили в комплекса.

Създаваме нови паркоместа, както и сигурни пешеходни зони. Използваме еко алтернативи за вътрешен транспорт — електрически коли и автобус. Монтирахме първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа. В началото на сезон 2018 ще бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки.

Ще увеличим дела на използваната енергия от възобновяеми източници чрез изграждане на нови соларни панели в четири от хотелите ни. Работим по разширяване на мотиноринга на енергийната ни система. Инвестираме в мониторингова система за намаляване на загубите на питейна вода и система за оптимално поливане на парковите пространства.