Смотреть чичолина (1979) в Full HD качестве ОНЛАЙН

Дата: 30.12.2017

чичолина (1979)

Чичолина целува ултранационалиста Владимир Жириновски в прочутия нощен клуб Up and Down по време на визита като депутатка за среща с руски колеги. Ройтерс Илона Сталер, известна с артистичния псевдоним Чичолина , е родена на 26 ноември 1951 г.

Баща й напуска семейството, когато тя е на 3 г. Работи като фотомодел в Милано. Отдава се на кариера в порноиндустрията. Той е плод на любовта й със световноизвестния скулптор Джеф Кунс, с когото по-късно води съдебни битки за детето си.

Днес 19-годишният Лудвиг живее с майка си в Рим. Чичолина е собственик на артистична агенция, която лансира нови таланти. Преди години написа автобиографична книга. Ще се състезавам за кмет на град Монца и ще бъда поддържана в кампанията си именно от Лука, който в миналото беше адвокат по наказателните дела на Майкъл Джексън, печелил е и други важни дела в защита на по-слабите.

Лука е комбинация от култура и екстравагантност, а освен това е и изключително харизматичен. Той ще бъде начело и на кандидатската листа за град Монца. Говори се, че възнамерявате да основете партия на честните... В някои случаи те са толкова ненадейни и светкавични, че преобръщат цялата социална система. Вътре в мен винаги е имало политически идеи, които с времето обаче придобиха по-определен образ. Сега заедно с Лука ди Карло основахме политическа партия на големите идеали. Чичолина със сегашния си спътник в живота - адвокат Лука ди Карло, с 25 г.

Защо според вас толкова хора се възмущават от това на фона на всичко, което се случва днес в Италия? Бившата италианска порнозвезда е щастлива с приятея си Лука. Той също се кандидатира в изборите като водач на листата за общински съветници в Монца. Много хора не знаят, че в момента има бивши министри, които получават месечна пенсия от 35 хиляди евро.

Има случаи дори и на 47-годишни, които вземат по 9000 евро месечна пенсия, други пък получават по 1800 евро на ден... Хората трябва да знаят какви са огромните суми, които получават под формата на пенсии бивши депутати и министри. Тогава ще стане скандално! Илона Сталер представя автобиографичната си книга С влизането си в политиката искам да променя на практика сегашната ситуация в Италия посредством реформи - политически, здравни, данъчни, правосъдни, започвайки от кметството на Монца.

Днес съществува прекалено голяма социална криза. Мисля, че е по-добре, ако се помисли за хората в затрудненоположение и ако всички тези пари се впрегнат за справедливи каузи. Бих се отказала от пенсията си, но ако го направят и други!

В такъв случай наистина ще се получи голяма сума, която може да се даде например за изследвания във фармакологията или пък за нуждаещи се хора. Това, което не искам, е тази благотворителност да се превръща в бизнес за някои.

Искам да превърна Монца във възбуждащ град, искам намиращата се там "Вила Реале" да стане луксозно казино, което може да донесе много туризъм и пари. Щастлива съм, че ги получих заради личните си усилия. Тогава направих истинска кандидатска кампания, в която участва и голямата ми приятелка - покойната Моана Поци.

Ройтерс Предложих много проектозакони. Водих битка за сексуалната свобода и за липсата на цензура, за правото да се прави любов в затворите, за сексуалната информираност в училищата, за повече информираност за СПИН.

Днес например бих предложила да се сложи край на препълването на затворите. Ще отида в парламента с моя партия. След като в миналото вече се преборих за депутатско място, сега искам да спечеля и битката за кмет. Не ви ли напомниха за порнофилмите, които сте снимали? Аз искам да стана първата жена кмет на Монца. Ще се състезавам, за да спечеля.

Искам да помогна на останалото без нищо общество, на хората, посветили целия си живот на саможертви, за да живеят, или по-скоро да преживяват. Искам да променя нещата и да пренаредя картите в обществото и с цел по-справедливо разпределение на доходите. Какво сте правили за тялото си, прибягвали ли сте до естетическа хирургия?

Ходя на фитнес и се храня здравословно. Откакто срещнах Лука, съм станала голяма оптимистка. Нашата връзка е взаимна любов и това влияе добре и на тялото, и на душата.

Аз го открих и на практика го "разголих". Сърцето не може да бъде командвано. Лука е моят секси адвокат, добавям - и "адвокат на дявола", защото е страхотен и успя да спечели всичките ми дела, които съм водила. Лука е и страшно романтичен, нарисува ми и богинята на любовта в еротичен вариант. Мечтата ми е с него да направя телевизионно риалити. И аз, и Лука искаме да направим филм с някой български режисьор, ето, това е нещо като апел. Аз лично мечтая и за филм с Алмодовар, когото обожавам.

Какво беше семейството ви? Като дете си мечтаех за свят, в който всички да са равни. Представях си го като голяма разцъфнала градина с много цветове.

Майка ми също се казваше Илона и беше много жизнена жена. Истинският ми баща - Сталер, ни е оставил, когато съм била на 3 г. Бил е много привлекателен мъж, винаги заобиколен от красиви жени.

Майка ми е страдала много заради изневерите му. Аз самата съм била, по думите на другите, хубаво дете. Живеехме в беден квартал на Пеща, в един скромен апартамент с 2 малки стаи. По-малкото ми братче Атила, син на доведения ми баща, обичаше да пикае върху главите на съседите от долния етаж, заради което те винаги ни бяха сърдити.

Играех си често на кукли със сестра ми Валерия. Спомням си как баба ми, също Валерия, ме водеше често на гарата, за да гледам заминаващите влакове. Като дете учех пиано, цигулка, класически балет. Спечелих и титлата "Мис Унгария". След няколко месеца обаче се разведох. Успоредно работех като фотомодел за различни модни агенции в Милано, направила съм и много рекламни кампании за известни марки.

Танцувах с гей балетисти, облечена само с прозрачен воал, и пеех с питона ми Пито Пито. По време на предаванията наричах всички слушатели "чичолини". Много скоро то се превърна в истински феномен и имаше хиляди фенове. По-късно започнах да записвам и песни - около 50-ина, които използвах за спектаклите си. През 80-те години публиката ми стана все по-разкрепостена.

Исках да променя радикално чувството за срам и свенливост у хората. Някои от тях ми казват, че съм късметлийка, че съм срещнала Лука, който ме защитава от всичко. Жените пък непрекъснато ми искат съвети за вечна младост...