Смотреть борсалино (1970) в Full HD качестве ОНЛАЙН

Дата: 22.03.2018

борсалино (1970)

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. Не, не, не става. Никога не си в ритъм. И, раз, два, три... Едно, две, три, четири, пет. Така е доста по-добре.

За добро поведение, 2 м. Това шокира ли те? Не Притеснен ли си? Искам да ти задам два въпроса. Напусна преди три месеца. Не мога да знам всичко което става тук. Та с кого е? Нищо не знам за него. Къде да я намеря? В бар "При Адриен". Какво искаш да кажеш? Нали не подозираш мен? Струва ми се, че ме обича, но тогава обича проститутка. Здравей красавецо, ела с мен... Хей, можеше да отговориш поне. Тя може да те ощастливи. Лола, имаш ли кибрит? Между 2 и 3 часа.

Сам ли ще си? Чудесно, аз ще тръгвам. А парите, господин Бокас? Добре, половината като аванс. До понеделник, господин Бокас. Всичко наред ли е? Сметката уредена ли е? Вземи си чантичката, облечи си мантото и да вървим. Тогава си свали мантото, остави си чантата и седни. Не ме ли чу какво казах? Какво мислиш да правиш?

Но това е Сифреди. Сложих повече лук, знам че го обичате. Ти го готвиш вкусно. Лола, винаги е много добра в кухнята. Много жени ценят добрата кухня, но тя цени и други неща. Може да се каже, че маниерите и са станали по-добри.

Не и се чува глас. Още една чашка червено вино? Колко време беше в затвора? Моя грешка, но ми бе от полза. Сега ще е различно. Ето ни и нас. Добре че сте тук, че там се е събрала цяла Марсилия. Глезените ми са слаби, винаги ме подвеждат. Мога ли да ти задам личен въпрос?

Искаш ли да изкараш малко лесни пари? Никога не играй срещу мен, винаги имам късмет. Май е някакъв пиян. Видя ли, беше лесно. Но това е конски фургон.

Конят е най-добрият, красавец. Фаворит е за "Гран При". Другият фаворит принадлежи на някой си Бокас. Чувал ли си за него? Да, търгува с напитки. Та той иска неговият Грош да спечели, за това отстраняваме този красавец.

Не е лоша идея. Този тип ще ми плати. Кой е собственик на Марина2? Не, собственост е на Риналди. Това не е ли твоят адвокат? Драго ми е Капела. Моите поздравления, всичко мина чудесно. Намерили са фургона чак сега. Остава да ви платя. Тук са 25 хиляди франка. Още 250 франка, които заложих на Грош. Заложил си на Грош? И не само аз.

Голяма грешка, скъпи Капела. Никога не залагайте на коне. Нали не мислите, че съм ви изпързалял? Вероятно сте спасявал Марина2 Аз? Но тя не е моя. Но съм доволен, че моят приятел Риналди спечели. Но не се притеснявайте, с радост ще ви компенсирам. Ето ви 25 хиляди плюс 250.

Все пак трябва да се почерпим. А какво става с моя дял? Казах ви, че ми е партньор. Ами, поделете си парите. Никога не взимам пари от партньор, въпрос на принцип. След малко приключвам и ще приготвя обяда. Купил си си нова риза? Няма да те питам откъде имаш пари. Никога ли не ти омръзва? Така, час след час... Ако продължиш да работиш така, може да загубиш зрението си.

Боксьор си, доколкото виждам. Току-що нокаутира моя приятел, Марио. Той има слаби глезени. Познаваш ли братовчед ми, Кит Морис? Ще ни свършиш работа, момчето ми. Как ти се струва идеята да се биеш на ринга.