Смотреть аутсайдер (2002) в Full HD качестве ОНЛАЙН

Дата: 23.01.2018

аутсайдер (2002)

Биография[ редактиране редактиране на кода ] Анджелина е родена на 4 юни 1975 г. Живее с брат си при майка си. Има трудно и бедно детство. През ученическите си години в Beverly Hills High School се чувства аутсайдер заради нестандартния си външен вид, навика си да се облича с дрехи втора употреба и слабото си тяло. Джоли е преживявала епизоди на самоубийствена депресия през тийнейджърските си години, а също и в началото на двадесетте си години.

Тя се чувствала изолирана в гимназията сред децата на някои от най-богатите семейства в района, докато с майка си са оцелявали с доста по-скромен доход. Съучениците я дразнели по повод на това, че била изключително слаба и носила очила и метални скоби за корекция на зъбите. По-късно Джоли признава, че се чувствала силно потисната и нещастна, смятала, че е безполезна и в резултат започва да се самонаранява с порязвания с нож [4]. На 28 март 1996 г. На 5 май 2000 г.

Другите им деца са осиновени, всички носят фамилията Джоли-Пит: Неколкократно е потвърждавала своята любовна връзка с Джени Шимицу , актриса от японско-американски произход, от времето, когато двете са били заедно в групата Фоксфайър Foxfire.

На 14 май 2013 г. The New York Times публикува статия от Джоли, в която тя обявява, че се е подложила на превантивна двойна мастектомия отстраняване на млечните жлези. Скоро след отстраняването на гърдите Джоли заявява намерението си да отстрани и яйчниците си с цел да намали рисковете от развитие на рак [6]. На 24 март 2015 г. Анджелина Джоли разказва пред New York Times, че вече се е подложила на операция по отстраняване на яйчниците и повече няма да може да ражда [7].

След двегодишен брак, през септември 2016 г. На 16-годишна възраст Джоли изиграва първата си роля в театъра. В ранните си години на сцената се учи от баща си. Джоли се появява в пет направени от брат си студентски филма, докато той учи в USC училище за кинематографично изкуство, но професионалната си кариера започва през 1993 г.

Независимо от мрачното позьорство, което изисква тази роля, г-жа Джоли има сладко ангелски вид като баща си, Джон Войт. Въпреки че историята е разказана от Мади, тя е катализатор. Тя изиграва втората жена на бившия управител, който е бил прострелян и парализиран по време на изборите през 1972 г.

Филмът представя един свят на секс, наркотици, емоционална драма, които водят до унищожаването на живота и кариерата на Джия и като резултат нейната зависимост от наркотиците и заболяването от СПИН се стига до смърт. Тя се записва в Университета на Ню Йорк да учи кино и присъства също при писмените класове. Тя описва този период от живота си така: Филмът получава предимно позитивни отзиви и Джоли се гордее с него.

Джоли играе съблазнителна жена. Филмът получава смесени реакции от критиката, особено за характера на Джоли във филма. Джоли играе Амелия Donaghy, полицай, преследван от самоубийството на баща си, който неохотно помага на Уошингтън да проследи сериен убиец. Докато Уинона Райдър играе главния герой във филма, което възлага големи надежди да се обърне повече внимание на нея, вместо това филмът маркира крайните пробиви на Джоли в Холивуд.